Mezuniyet Koşulları

Bölümümüz ders planında yapılan değişiklikler kapsamında giriş yıllarına göre öğrencilerimize uygulanacak mezuniyet esasları öğrenci işleri daire başkanlığı tarafından Eylül 2014 itibariyle yeniden kararlaştırıldı. Sene uzatan öğrencilerin değişen sistemden mağdur olmaması ve ek yükümlülük altına alınmaması için uygulamada giriş yılına göre farklılaşmaya gidildi. Aşağıdaki notta belirtilen düzenlemeler giriş yıllarına göre uygulanacaktır.

ÖNEMLİ: 2012 ve sonraki yıllarda eğitime başlayanlar 240 AKTS toplamak ve EBS'de ilan edilen seçimlik ve Üniversite Ortak derslerini almak zorundadırlar. 8 Yarıyıllık ders planına BURAYA TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz.

GİRİŞ YILI FARK ETMEKSİZİN Tüm öğrenciler mezun olabilmek için 2.00 Genel Akademik Not Ortalamasını sağlamak zorundadır.